Ability.Invoker

MoonesMoones Posts: 195
edited November 2018 in Assemblies

:imuh: In order to use this assembly, please install library Ability.Core :imuh:

Problem with loading:

In case you cannot open Invoker menu, then the loader has bug with outdated Ability.Core.
To fix this issue follow steps:
1. Remove Ability.Core.dll from LoaderFolder/References

3. Delete Ability.Core and all other Ability. assemblies from loader
4. Restart Loader
5. Reinstall assemblies from database
6. Make Ability.Core is ticked

Information:

This assembly is free to use, but certain functions are pay to use. Read below for more information.

Features:

TargetSelecting

Target closest to mouse will be selected when combo key is pressed.
When target dies or is too far another target closest to mouse will be selected.

Keys

Dynamic Invoke Combo

Default key 'G'

Pay to use, cost 15$
Combo with all spells, auto orbs, orbwalking and keeping range. Spells are invoked depending on situation.

Refresher key 'N'

Dynamic combo which follows up with a refresher

Custom Combo

Default key 'C'

Pay to use, cost 10$ (8$ if you already own DynamicCombo or Automation)

Heres gif of the panel, where you can see how to use it:

To switch spells, press right click, hold and move up, release after you select the desired spell
To disable spells, just right click on them
To change order, right click on skill, hold and drag them to desired position
To remove spell, select the red 'X' in spell selection
To change combos click on SavedCombos button
To add combo click on NewCombo and select your spells

To use the combo you need to:
* Hold the key to prepare the combo
* Once its prepared, release the key and hold again to cast
* If you release after casting, it will perpare the combo on next hold

Current spells combo

Default key 'V'

Combo with current spells

Retreat/Escape combo

Default key 'B'

Will use current spells, invoke+cast ghost walk, but use 3 wex before that

Lock units on target

Default key 'H'

Locks all controllable units on target closest to mouse, they will chase the target and then switch to another one. Pressing this key while units are locked will unlock them.

Invoke+Cast Spells

Default key 'none'

For each spell theres a key which will invoke+cast the spell. They are disabled by default so check Menu->Keys->Invoke+Cast Keys

Automations

Paid to use, cost 9$
AutoSunstrike

  • Automatically casts sunstrike to kill enemy or to help allies deal damage

AutoOrbs

  • Automatically uses Exort or Wex/Quas when you right click enemy or ground

Spell Panel

  • Panel with all spells showing cooldowns, needed mana, key.

Items:

Sheepstick, Cyclone, Shivas, Orchid, Bloodthorn, Nullifier

ToDo:

  • You decide! :amk:
  • Creeps to push/farm jungle/stack jungle.

Install:

Go to Assembly Database, search for "Abiliy.Invoker" and click "Install"

«1

Comments

  • Moones is Back???

  • kinkinraiso20kinkinraiso20 Posts: 61
    edited October 2018

    techies by moones, i want it brought back

  • @kinkinraiso20 said:
    techies by moones, i want it brought back

    the techies scripts right now are just as good. He should remake the old ability script which people paid for. I want an Earth Spirit script :D

  • PennyPackerPennyPacker Posts: 96
    edited October 2018

    Nvm.

  • boyxdboyxd Posts: 42

    plz add refresher and cataclysm support

  • @boyxd said:
    plz add refresher and cataclysm support

    Buy invoker by Jumpering, it is good

  • MoonesMoones Posts: 195

    @boyxd said:
    plz add refresher and cataclysm support

    When should be cataclysm casted?

  • MoonesMoones Posts: 195

    @FkNiggers said:
    Moones is Back???

    Yes

    @kinkinraiso20 said:
    techies by moones, i want it brought back

    I will consider bringing it back.

    @FkNiggers said:

    @kinkinraiso20 said:
    techies by moones, i want it brought back

    the techies scripts right now are just as good. He should remake the old ability script which people paid for. I want an Earth Spirit script :D

    Your desire will be taken in my mind.

    @PennyPacker said:
    Nvm.

    Nvm.

    @kinkinraiso20 said:

    @boyxd said:
    plz add refresher and cataclysm support

    Buy invoker by Jumpering, it is good

    You must really like it so much that you advertise it here.

  • Do you plan to create a paid script?
    For example: Moones's Combo Script v0.51+++
    I have been interested in your script for a long time

  • JerffellyJerffelly Posts: 114
    edited October 2018

    @binhtruong said:
    Do you plan to create a paid script?
    For example: Moones's Combo Script v0.51+++
    I have been interested in your script for a long time

    " Some parts of the assembly will become paid in future. "
    ..probably since it seems he is finally back.

  • make map hack plz, moones hehe

  • MoonesMoones Posts: 195

    @binhtruong said:
    Do you plan to create a paid script?
    For example: Moones's Combo Script v0.51+++
    I have been interested in your script for a long time

    I plan to create paid scripts.

    @kinkinraiso20 said:
    make map hack plz, moones hehe

    Thanks for suggestion, I will try.

    Recent Update Changelog

    • Added Invoker Spell panel with cooldowns, needed mana
    • Added Keys to invoke+cast spells (disabled by default)
  • love u man ur the best, add catalysm too tnx a lot

  • MoonesMoones Posts: 195
    edited October 2018

    @makebibi said:
    love u man ur the best, add catalysm too tnx a lot

    Thanks for the love :inlove: When should be cataclysm used. Or what function do you want? Press key and invoke+cast cataclysm?

  • conta2conta2 Posts: 3

    possible add Cataclysm + Chaos Meteor + Deafening Blast?
    add logic hex combo?

  • conta2conta2 Posts: 3

    @conta2 said:
    possible add Cataclysm + Chaos Meteor + Deafening Blast? refresher
    add logic hex combo?

  • MoonesMoones Posts: 195

    @conta2 said:
    possible add Cataclysm + Chaos Meteor + Deafening Blast?
    add logic hex combo?

    Whats the situation for such combo? I guess when you catch 3 or more enemies with tornado or they are stunned ?
    The hex/sheepstick is already implemented.

  • conta2conta2 Posts: 3

    I think using blink and using this combo should be good or with tornado
    or maybe
    blink catalys + meteor + blast refresh + again combo and blink
    sry eng

  • MoonesMoones Posts: 195

    @conta2 said:
    I think using blink and using this combo should be good or with tornado
    or maybe
    blink catalys + meteor + blast refresh + again combo and blink
    sry eng

    Thank you for the suggestion. I am planning refresher support in future.

  • JoyPinkJoyPink Posts: 230

    Wow took many years but Moones seem to be back, this script is not long out but ´dynamic combo and auto sunstrike are alrdy better then all other Invoker scripts we have.

    I think this will be the best Invoker script you can get, hope to see more from you :)

  • 4hero4hero Posts: 8
    edited October 2018

    Catalysm would be perfect !

  • wigxapwigxap Posts: 12

    plz add prepare key for combs FeelsGoodMan

  • MoonesMoones Posts: 195

    @JoyPink said:
    Wow took many years but Moones seem to be back, this script is not long out but ´dynamic combo and auto sunstrike are alrdy better then all other Invoker scripts we have.

    I think this will be the best Invoker script you can get, hope to see more from you :)

    :heart:

    @4hero said:
    Catalysm would be perfect !

    perhaps it would be best to have separated key for combo with cataclysm?

    @wigxap said:
    plz add prepare key for combs FeelsGoodMan

    Whats the best solution you can imagine for this function? Like setting your own custom combo, then press key and it will invoke needed spells? Or could you come up with better idea?

  • @Moones said:

    @makebibi said:
    love u man ur the best, add catalysm too tnx a lot

    Thanks for the love :inlove: When should be cataclysm used. Or what function do you want? Press key and invoke+cast cataclysm?

    On Dynamic combo thanx a lot

  • @wigxap said:
    plz add prepare key for combs FeelsGoodMan

    Whats the best solution you can imagine for this function? Like setting your own custom combo, then press key and it will invoke needed spells? Or could you come up with better idea?

    >
    like invoker by jumpering

  • MoonesMoones Posts: 195

    @makebibi said:

    @Moones said:

    @makebibi said:
    love u man ur the best, add catalysm too tnx a lot

    Thanks for the love :inlove: When should be cataclysm used. Or what function do you want? Press key and invoke+cast cataclysm?

    On Dynamic combo thanx a lot

    Ok, I will make it like cast when there are etleast 2 enemies caught with tornado or other stun

    @kinkinraiso20 said:

    @wigxap said:
    plz add prepare key for combs FeelsGoodMan

    Whats the best solution you can imagine for this function? Like setting your own custom combo, then press key and it will invoke needed spells? Or could you come up with better idea?

    >
    like invoker by jumpering

    I didnt try that one.

  • JetJet Posts: 157

    Welcome back sir Moones. Just purchased both and getting some errors when trying to load assemblies ( Tried the troubleshooting you've described as well )

  • MoonesMoones Posts: 195

    @Jet said:
    Welcome back sir Moones. Just purchased both and getting some errors when trying to load assemblies ( Tried the troubleshooting you've described as well )

    Hello, thank you for your purchase.
    The errors say "Failed to loaed Ability.Core". Perhaps reinstalling this assembly and making sure its ticked in loader could help ?
    Contact me on Discord if you would be struggling with that.

  • neogeo567neogeo567 Posts: 5
    edited October 2018

    i am too having issues loading ability.core.
    i do have it checked in ensage and i tried deleting it in explorer, and reinstalling it via ensage.

  • MoonesMoones Posts: 195

    @neogeo567 said:
    i am too having issues loading ability.core.
    i do have it checked in ensage and i tried deleting it in explorer, and reinstalling it via ensage.

    Hey, if you wouldnt manage to get it working, feel free to contact me on Discord and we will figure it out.

  • MoonesMoones Posts: 195

    New update applies following changes

    • Improve dynamic combo in early/mid game
    • Improve dynamic combo performance
  • 4hero4hero Posts: 8

    Hey why cant I combo with this combo , tornado > sunstrike > meteor > defening blast ? Everytime i have tornado and sunstrike invoke and i press the combo it will cast tornado > sunstrike > defening blast . Can you please fix this , i really want to buy this script.

  • MoonesMoones Posts: 195

    @4hero said:
    Hey why cant I combo with this combo , tornado > sunstrike > meteor > defening blast ? Everytime i have tornado and sunstrike invoke and i press the combo it will cast tornado > sunstrike > defening blast . Can you please fix this , i really want to buy this script.

    Hi, this combo will be implemented. Thank you for suggestion.

  • MoonesMoones Posts: 195

    If anyone from you guys, who already bought it, could record yourself while playing and send me the material I would be very thankful.

  • AyushAyush Posts: 323
    edited October 2018

    hey @Moones good to see you back, can u implement this ? tornado emp chaos and defening ? when i invoke torna + emp it does torna emp and blast..... thanks a lot for your work though and also i guess the sunstrike delay should be increased , and if at all possible can u add a prepare key with a combo panel ? ( but the combo key for the custom combo must be different, like the one by jumpering) , once again thanks for being back bro...

  • MoonesMoones Posts: 195

    @Ayush said:
    hey @Moones good to see you back, can u implement this ? tornado emp chaos and defening ? when i invoke torna + emp it does torna emp and blast..... thanks a lot for your work though and also i guess the sunstrike delay should be increased , and if at all possible can u add a prepare key with a combo panel ? ( but the combo key for the custom combo must be different, like the one by jumpering) , once again thanks for being back bro...

    Im working on update for the DynamicCombo, which will fix certain combos. The one you mentioned is already implemented, but works only if quas level is atleast 6 and you have equipped aghanim scepter.
    In the next update im considering lowering the needed level to 5 or 4.

  • Alvin92Alvin92 Posts: 40

    @Moones a better reference is to watch Sumiya Combos

    one of them for early game is Cold Snap - Tornado - Meteor ( follow up)

  • MoonesMoones Posts: 195

    @Alvin92 said:
    @Moones a better reference is to watch Sumiya Combos

    one of them for early game is Cold Snap - Tornado - Meteor ( follow up)

    Hey, thank you for your suggestion. This combination is already implemented in the DynamicCombo.

  • AyushAyush Posts: 323

    @Moones said:

    @Ayush said:
    hey @Moones good to see you back, can u implement this ? tornado emp chaos and defening ? when i invoke torna + emp it does torna emp and blast..... thanks a lot for your work though and also i guess the sunstrike delay should be increased , and if at all possible can u add a prepare key with a combo panel ? ( but the combo key for the custom combo must be different, like the one by jumpering) , once again thanks for being back bro...

    Im working on update for the DynamicCombo, which will fix certain combos. The one you mentioned is already implemented, but works only if quas level is atleast 6 and you have equipped aghanim scepter.
    In the next update im considering lowering the needed level to 5 or 4.

    is it possible to have a custom combo panel bro ? just asking apart from the dynamic combo ( like when custom combo is done, auto switch to dynamic)

  • MoonesMoones Posts: 195

    @Ayush said:

    @Moones said:

    @Ayush said:
    hey @Moones good to see you back, can u implement this ? tornado emp chaos and defening ? when i invoke torna + emp it does torna emp and blast..... thanks a lot for your work though and also i guess the sunstrike delay should be increased , and if at all possible can u add a prepare key with a combo panel ? ( but the combo key for the custom combo must be different, like the one by jumpering) , once again thanks for being back bro...

    Im working on update for the DynamicCombo, which will fix certain combos. The one you mentioned is already implemented, but works only if quas level is atleast 6 and you have equipped aghanim scepter.
    In the next update im considering lowering the needed level to 5 or 4.

    is it possible to have a custom combo panel bro ? just asking apart from the dynamic combo ( like when custom combo is done, auto switch to dynamic)

    I have this on my list and already began working on it while also fixing/updating the dynamic combo and automation.

  • mcYDmcYD Posts: 31

    When I delete Ability.Core.dll,Reload, it will not be created by itself.

  • MoonesMoones Posts: 195

    @mcYD said:
    When I delete Ability.Core.dll,Reload, it will not be created by itself.

    Its not supposed to be there at all. Its an old version which was open source.
    After you delete it, restart loader and just reinstall the assemblies(delete from all profiles, delete also other Ability. assemblies, then install them from database)

  • MoonesMoones Posts: 195

    Ive added custom combo with panel in latest update

    It will be free to use for 1-2 days, then it will become paid.

    Heres gif of the panel, where you can see how to use it:


    To switch spells, press right click, hold and move up, release after you select the desired spell
    To disable spells, just right click on them
    To change order, right click, hold and drag them to desired position
    To remove spell, select the red 'X' in spell selection
    To change combos click on SavedCombos button
    To add combo click on NewCombo and select your spells

    To use the combo you need to:
    * Hold the key to prepare the combo
    * Once its prepared, release the key and hold again to cast
    * If you release after casting, it will perpare the combo on next hold

  • AyushAyush Posts: 323

    @Moones said:

    Ive added custom combo with panel in latest update

    It will be free to use for 1-2 days, then it will become paid.

    Heres gif of the panel, where you can see how to use it:


    To switch spells, press right click, hold and move up, release after you select the desired spell
    To disable spells, just right click on them
    To change order, right click, hold and drag them to desired position
    To remove spell, select the red 'X' in spell selection
    To change combos click on SavedCombos button
    To add combo click on NewCombo and select your spells

    To use the combo you need to:
    * Hold the key to prepare the combo
    * Once its prepared, release the key and hold again to cast
    * If you release after casting, it will perpare the combo on next hold

    its saying your not owning the plugin to play, is it for me or everyone else too ?

  • MoonesMoones Posts: 195

    @Ayush said:

    @Moones said:

    Ive added custom combo with panel in latest update

    It will be free to use for 1-2 days, then it will become paid.

    Heres gif of the panel, where you can see how to use it:


    To switch spells, press right click, hold and move up, release after you select the desired spell
    To disable spells, just right click on them
    To change order, right click, hold and drag them to desired position
    To remove spell, select the red 'X' in spell selection
    To change combos click on SavedCombos button
    To add combo click on NewCombo and select your spells

    To use the combo you need to:
    * Hold the key to prepare the combo
    * Once its prepared, release the key and hold again to cast
    * If you release after casting, it will perpare the combo on next hold

    its saying your not owning the plugin to play, is it for me or everyone else too ?

    Ive pushed a fix recently which should fix this issue.

  • MoonesMoones Posts: 195

    @Ayush said:

    @Moones said:

    Ive added custom combo with panel in latest update

    It will be free to use for 1-2 days, then it will become paid.

    Heres gif of the panel, where you can see how to use it:


    To switch spells, press right click, hold and move up, release after you select the desired spell
    To disable spells, just right click on them
    To change order, right click, hold and drag them to desired position
    To remove spell, select the red 'X' in spell selection
    To change combos click on SavedCombos button
    To add combo click on NewCombo and select your spells

    To use the combo you need to:
    * Hold the key to prepare the combo
    * Once its prepared, release the key and hold again to cast
    * If you release after casting, it will perpare the combo on next hold

    its saying your not owning the plugin to play, is it for me or everyone else too ?

    Make sure to have the assemblies at these versions:
    Ability.Core: 54
    Ability.Invoker: 9
    DynamicCombo: 3
    Automation: 3

  • MoonesMoones Posts: 195
    edited October 2018

    Just pushed a update..

    • Add move camera to sunstrike position (find it in menu>automations>auto sunstrike)
    • Add delay between orbs change for auto orbs (find it in menu>automations>auto orbs)
    • Fix icewall invoke key
    • Adjust conditions for tornado invoking
    • Fix custom combo status sometimes not being updated
    • Adjust conditions whether or not replace the current invoked spell
    • Improve combo performance by pausing auto orbs during casting/invoking
    • Adjust ChaosMeteor cast position to deal more damage

    There are still other stuff on my list which you guys suggested / requested, i will be working on them next week.
    Im going for a course this weekend so i will be less responsive, but ill be checking messages when i can.

  • :D

  • MoonesMoones Posts: 195

    Next update was just pushed ... (Before I reset trials I want to make another update first)

    Changelog
    * Add toggle key for custom combo panel
    * Add option to use separated keys for custom combo invoke/cast
    * Add option to auto prepare custom combo when combo is switched
    * Add option to switch to dynamic combo after custom is finished
    * Add option to choose Cataclysm directly instead of dynamically in custom combo
    * Fix custom combo Tornado>Emp>Meteor>Blast>SS>Shiva>Refresher
    * Fix case where sunstrike prediction was adjusted because of ColdSnap while target was not in cast range of the ColdSnap
    * Adjust conditions for HelpAllies AutoSunStrike function
    * Adjust cast conditions for Sheepstick(Scythe Of Vise) when Tornado is invoked

  • ladyxzui_1188ladyxzui_1188 Posts: 3
    edited October 2018

    https://i.imgur.com/doGBpuL.jpg
    combo list doesnt show? how can i add combos? please help me//

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!