How can I solve this problem?

olegtutolegtut Posts: 7

When I try to run the program, an error appears. You can look at the screenshot. What type of a problem is it?

Tagged:

Comments

  • YEEEEEEEYEEEEEEE Posts: 1,382
    edited January 22

    @olegtut

    you are missing the right library
    try to disable the antivirus and reinstall Loader

    у тебя не хватает нужный библиотеки
    пробуй отключить антивирус и переустановить Loader

  • olegtutolegtut Posts: 7

    @YEEEEEEE said:
    @olegtut

    you are missing the right library
    try to disable the antivirus and reinstall Loader

    у тебя не хватает нужный библиотеки
    пробуй отключить антивирус и переустановить Loader

    Thanks for reply. I tried all u prefered. But it doesn't work unfortunately. The error appears when I enter an auth token in the input. It's connected with it. Ensage stopped working correctly after my updating Win7 to Win10

  • NeeDforKillNeeDforKill Posts: 1,974

    @olegtut said:

    @YEEEEEEE said:
    @olegtut

    you are missing the right library
    try to disable the antivirus and reinstall Loader

    у тебя не хватает нужный библиотеки
    пробуй отключить антивирус и переустановить Loader

    Thanks for reply. I tried all u prefered. But it doesn't work unfortunately. The error appears when I enter an auth token in the input. It's connected with it. Ensage stopped working correctly after my updating Win7 to Win10

    Did you tried to reinstall Ensage?

  • olegtutolegtut Posts: 7

    Did you tried to reinstall Ensage?

    sure

  • NeeDforKillNeeDforKill Posts: 1,974

    @olegtut said:

    Did you tried to reinstall Ensage?

    sure

    So if i get you correctly. After Installing Windows 10 -> you installed Ensage -> entered the auth key -> got error.
    Questions:
    1. Did you update Windows 7 to Windows 10 or it was clean Windows 10 install from Microsoft MSDN ISO?
    2. Did you tried to Install Ensage to path like C:/Ensage ?
    3. Your username in Windows on English? (username folder)
    4. Did you tweak your Windows 10 by disable some Services?

    That's error looks like you have problems with net.framework

  • olegtutolegtut Posts: 7
    edited January 23

    @NeeDforKill said:

    @olegtut said:

    Did you tried to reinstall Ensage?

    sure

    So if i get you correctly. After Installing Windows 10 -> you installed Ensage -> entered the auth key -> got error.
    Questions:
    1. Did you update Windows 7 to Windows 10 or it was clean Windows 10 install from Microsoft MSDN ISO?
    2. Did you tried to Install Ensage to path like C:/Ensage ?
    3. Your username in Windows on English? (username folder)
    4. Did you tweak your Windows 10 by disable some Services?

    That's error looks like you have problems with net.framework

    Thx, u gave me a present as a thought in my mind. I've just replaced old path with C:/Ensage and it works. I think that was an incorrect folder's name. My username wasn't in English that's why it had problems (but it's not exactly). Anyway there was a problem with path.

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!