Plugins Error? how solve?

SpunkySpunky Posts: 7
edited January 22 in Help

Someone have same problem? it is risk to play with this plugins error?

Tagged:

Comments

  • NeeDforKillNeeDforKill Posts: 1,218

    @Spunky said:
    Someone have same problem? it is risk to play with this plugins error?

    Restart Ensage

  • SpunkySpunky Posts: 7

    @NeeDforKill said:

    @Spunky said:
    Someone have same problem? it is risk to play with this plugins error?

    Restart Ensage

    not worked this problem is from last update core

  • NeeDforKillNeeDforKill Posts: 1,218

    @Spunky said:

    @NeeDforKill said:

    @Spunky said:
    Someone have same problem? it is risk to play with this plugins error?

    Restart Ensage

    not worked this problem is from last update core

    what is your Loader version?

  • SpunkySpunky Posts: 7

    @NeeDforKill said:

    @Spunky said:

    @NeeDforKill said:

    @Spunky said:
    Someone have same problem? it is risk to play with this plugins error?

    Restart Ensage

    not worked this problem is from last update core

    what is your Loader version?

    0.4.9.8

  • NeeDforKillNeeDforKill Posts: 1,218

    @Spunky said:

    @NeeDforKill said:

    @Spunky said:

    @NeeDforKill said:

    @Spunky said:
    Someone have same problem? it is risk to play with this plugins error?

    Restart Ensage

    not worked this problem is from last update core

    what is your Loader version?

    0.4.9.8

    Reinstall Ensage, problem with paid plugins was fixed some updates ago.

  • GoldenfrozeGoldenfroze Posts: 874

    or maybe ur using trial assembly and it got expired xD

  • SpunkySpunky Posts: 7

    @NeeDforKill said:

    @Spunky said:

    @NeeDforKill said:

    @Spunky said:

    @NeeDforKill said:

    @Spunky said:
    Someone have same problem? it is risk to play with this plugins error?

    Restart Ensage

    not worked this problem is from last update core

    what is your Loader version?

    0.4.9.8

    Reinstall Ensage, problem with paid plugins was fixed some updates ago.

    Reinstaled same problem I'm solving a problem with YEEEEEEE over TeamViewer

  • SpunkySpunky Posts: 7

    @Goldenfroze said:
    or maybe ur using trial assembly and it got expired xD

    I think this is the problem but i don't know

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!