BAIO | All-In-One Combo Assembly

1235718

Comments

  • MidnMidn Posts: 180

    сделайте уже побыстрей сейф ключ на пака, и всё пак готов.
    do have quick safe key to Pak and all Pak is ready.

  • arilaril Posts: 12

    timbersaw pls

  • Timbersaw script exists, there's more important heroes to focus on.

  • Alvin92Alvin92 Posts: 48

    @LastDragon said:
    Timbersaw script exists, there's more important heroes to focus on.

    IDCNoob puts on hold for his timbersaw.. for a long time already :(

  • ramzesbgramzesbg Posts: 249
    edited March 2018

    @LastDragon said:
    Timbersaw script exists, there's more important heroes to focus on.

    Like slardar that needs 2 buttons to press?

    PS: Beminee could you add dmg calculator for SF's eul+ulti combo. That would help a lot when snowballing targets and also add hex in eul combo to be used before eul so that if target has bkb or bm we can hex him before eul and kill him after. (Eul duration 2.5 sec, Hex duration 3.5)

  • skitzkeskitzke Posts: 30

    Can you please look into morphling, i know it may be a big request but atm it seems broken <3 love you work btw

  • arilaril Posts: 12

    @Alvin92 said:

    @LastDragon said:
    Timbersaw script exists, there's more important heroes to focus on.

    IDCNoob puts on hold for his timbersaw.. for a long time already :(

    but timbersaw script is not active anymore, instal it on ensage but the menu does not appear in the game, and I think the script will not get the update anymore, so, it's better to put it here, coz it will always be updated.

  • timbersaw script is a nice idea since idcnoob hold his timbersaw

  • @aril said:

    @Alvin92 said:

    @LastDragon said:
    Timbersaw script exists, there's more important heroes to focus on.

    IDCNoob puts on hold for his timbersaw.. for a long time already :(

    but timbersaw script is not active anymore, instal it on ensage but the menu does not appear in the game, and I think the script will not get the update anymore, so, it's better to put it here, coz it will always be updated.

    It will be fixed together with the update. Normally the script works fine.

  • cac1cac1 Posts: 327

    If there is a ck and a timber then I'll buy =) If the price just does not soar above $ 25

  • bemineebeminee Posts: 406
    edited March 2018

    - Added Slark! TEST IN LOBBY BEFORE AS ALWAYS!!! https://streamable.com/9j9p7 || https://streamable.com/ujb6v
    - Fixed Tusk not using SolarCrest and Medallion before ulti'ing in some situations.
    - Some fixes here and there.

    Note: Compiler seems to be broken right now. So you would have to wait for it to get fixed to receive the update.

  • MidnMidn Posts: 180

    а как же сейф на пака
    but what about the safe on the puck FeelsBadMan

  • demonz22demonz22 Posts: 74

    @beminee said:
    - Added Slark! TEST IN LOBBY BEFORE AS ALWAYS!!! https://streamable.com/9j9p7 || https://streamable.com/ujb6v
    - Fixed Tusk not using SolarCrest and Medallion before ulti'ing in some situations.
    - Some fixes here and there.

    Note: Compiler seems to be broken right now. So you would have to wait for it to get fixed to receive the update.

    Nice update ! its possible dont use sb on the combo ?

  • PtzMaxPtzMax Posts: 49

    Добавь комбо на террблейда, пожалуйста
    Add combo on Terrorblade, pleas

  • bemineebeminee Posts: 406

    @Midn said:
    а как же сейф на пака
    but what about the safe on the puck FeelsBadMan

    Will be added. Heroes have priority :kappajail:

    @demonz22 said:

    @beminee said:
    - Added Slark! TEST IN LOBBY BEFORE AS ALWAYS!!! https://streamable.com/9j9p7 || https://streamable.com/ujb6v
    - Fixed Tusk not using SolarCrest and Medallion before ulti'ing in some situations.
    - Some fixes here and there.

    Note: Compiler seems to be broken right now. So you would have to wait for it to get fixed to receive the update.

    Nice update ! its possible dont use sb on the combo ?

    Yeah, I can implement toggler though you usually want to use it :roto2_think:

    @PtzMax said:
    Добавь комбо на террблейда, пожалуйста
    Add combo on Terrorblade, pleas

    Maybe later.

  • megagarramegagarra Posts: 26

    Add Elder titan + refresh

  • richcuntrichcunt Posts: 7

    This is definitely the best value for money SCRIPT !!! Thanks a lot, just some suggestion can you add some SUPPORT hero, like me im not use to play core, so i only buy your script when you added tusk, but with another Support Hero, i am sure a lot of Support player like me will subscribe to your script

  • LastDragonLastDragon Posts: 82
    edited March 2018

    @richcunt said:
    This is definitely the best value for money SCRIPT !!! Thanks a lot, just some suggestion can you add some SUPPORT hero, like me im not use to play core, so i only buy your script when you added tusk, but with another Support Hero, i am sure a lot of Support player like me will subscribe to your script

    Do you have much success on Tusk?

  • richcuntrichcunt Posts: 7

    @LastDragon said:

    @richcunt said:
    This is definitely the best value for money SCRIPT !!! Thanks a lot, just some suggestion can you add some SUPPORT hero, like me im not use to play core, so i only buy your script when you added tusk, but with another Support Hero, i am sure a lot of Support player like me will subscribe to your script

    Do you have much success on Tusk?

    Yes , Tusk is Amazing, that snowball and ice combo just trap everyone, especially when they are in between tree, and that aghanim kick will shock the enemy, KICK and ball, much better than VS swap

  • @richcunt said:

    @LastDragon said:

    @richcunt said:
    This is definitely the best value for money SCRIPT !!! Thanks a lot, just some suggestion can you add some SUPPORT hero, like me im not use to play core, so i only buy your script when you added tusk, but with another Support Hero, i am sure a lot of Support player like me will subscribe to your script

    Do you have much success on Tusk?

    Yes , Tusk is Amazing, that snowball and ice combo just trap everyone, especially when they are in between tree, and that aghanim kick will shock the enemy, KICK and ball, much better than VS swap

    When do you pick him? Is he better offlane, roamer, or support?

  • bemineebeminee Posts: 406
    edited March 2018

    Finally had some free time today :feelsgoodman: Focused on improving current stuff and tried to add stuff that you lads requested.

    - Added Hex before euls on SF eul ulti combo. https://streamable.com/1m9x1 (Can be toggled on/off on menu)
    - Added use ulti + E on sven before blink as suggested. (DEFAULT OFF) https://streamable.com/r44lu
    - Something on SDK prediction doesn't work good. I implemented a temporary fix for slark jump. https://streamable.com/bg774 Seems okay for me, let me know if you encounter any bug.
    - Added ShadowBlade/SilverEdge toggler for Slark. I assume some people want to use the item for escaping instead of initiating.

    Next up: Slardar, Puck Escape Mode.

  • Anonim000Anonim000 Posts: 16

    Add bh please.

  • Slardar hype FeelsGoodMan

  • ramzesbgramzesbg Posts: 249

    @beminee said:
    Finally had some free time today :feelsgoodman: Focused on improving current stuff and tried to add stuff that you lads requested.

    - Added Hex before euls on SF eul ulti combo. https://streamable.com/1m9x1 (Can be toggled on/off on menu)
    - Added use ulti + E on sven before blink as suggested. (DEFAULT OFF) https://streamable.com/r44lu
    - Something on SDK prediction doesn't work good. I implemented a temporary fix for slark jump. https://streamable.com/bg774 Seems okay for me, let me know if you encounter any bug.
    - Added ShadowBlade/SilverEdge toggler for Slark. I assume some people want to use the item for escaping instead of initiating.

    Next up: Slardar, Puck Escape Mode.

    AMAZING STUFF. And thanks so much for adding hex to sf combo. Those filthy bastards won't escape me now with their bkb or other rat items or skills :devil:

  • rayukirayuki Posts: 80

    can you have a look at tusk and medallion usage. its not using medallion even if i select it in items.

  • VLDCVLDC Posts: 20

    There is a bug w/ SF that sometimes he eul the enemy then blink to other position (not under the cyclone)

  • ramzesbgramzesbg Posts: 249

    @VLDC said:
    There is a bug w/ SF that sometimes he eul the enemy then blink to other position (not under the cyclone)

    This might be evader trying to evade something that is incoming.

  • bemineebeminee Posts: 406

    @rayuki said:
    can you have a look at tusk and medallion usage. its not using medallion even if i select it in items.

    Will check

    @VLDC said:
    There is a bug w/ SF that sometimes he eul the enemy then blink to other position (not under the cyclone)

    Make sure not other assembly is using blink dagger. Because it definitely is not my assembly using that dagger.

  • VLDCVLDC Posts: 20

    @VLDC said:
    There is a bug w/ SF that sometimes he eul the enemy then blink to other position (not under the cyclone)

    Make sure not other assembly is using blink dagger. Because it definitely is not my assembly using that dagger.

    Ok, maybe it's bcs of item manager, thank you for reply

  • Zlotvor92Zlotvor92 Posts: 62

    @beminee said:

    @rayuki said:
    can you have a look at tusk and medallion usage. its not using medallion even if i select it in items.

    Will check

    @VLDC said:
    There is a bug w/ SF that sometimes he eul the enemy then blink to other position (not under the cyclone)

    Make sure not other assembly is using blink dagger. Because it definitely is not my assembly using that dagger.

    I think you should just improve logic with razes.
    Sometimes when i use raze combo and target is going towards me , happens that script aint using the last raze , it's starting from the second one to the first.
    Will put video in like few hours , going to work atm :D

  • ramzesbgramzesbg Posts: 249

    @Zlotvor92 said:

    @beminee said:

    @rayuki said:
    can you have a look at tusk and medallion usage. its not using medallion even if i select it in items.

    Will check

    @VLDC said:
    There is a bug w/ SF that sometimes he eul the enemy then blink to other position (not under the cyclone)

    Make sure not other assembly is using blink dagger. Because it definitely is not my assembly using that dagger.

    I think you should just improve logic with razes.
    Sometimes when i use raze combo and target is going towards me , happens that script aint using the last raze , it's starting from the second one to the first.
    Will put video in like few hours , going to work atm :D

    I can confirm this. The logic can be improved. Also it uses raze on targets that are hidden by eul or banished by OD's skill and similar situations.

  • demonz22demonz22 Posts: 74

    @ramzesbg said:

    @Zlotvor92 said:

    @beminee said:

    @rayuki said:
    can you have a look at tusk and medallion usage. its not using medallion even if i select it in items.

    Will check

    @VLDC said:
    There is a bug w/ SF that sometimes he eul the enemy then blink to other position (not under the cyclone)

    Make sure not other assembly is using blink dagger. Because it definitely is not my assembly using that dagger.

    I think you should just improve logic with razes.
    Sometimes when i use raze combo and target is going towards me , happens that script aint using the last raze , it's starting from the second one to the first.
    Will put video in like few hours , going to work atm :D

    I can confirm this. The logic can be improved. Also it uses raze on targets that are hidden by eul or banished by OD's skill and similar situations.

    and puck pashe shift

  • bemineebeminee Posts: 406
    edited March 2018

    Added Slardar. https://streamable.com/s77od || TEST IN LOBBY FIRST

    ^ this is fixed. https://streamable.com/o6rpp Please test again and report if it's working correctly.

  • Alvin92Alvin92 Posts: 48

    @beminee said:
    Added Slardar. https://streamable.com/s77od || TEST IN LOBBY FIRST

    ^ this is fixed. https://streamable.com/o6rpp Please test again and report if it's working correctly.

    @beminee

    tested sladar in lobby, works great. only problem was i cant use "CRUSH" while theres no enemy nearby me. it just keeps canceling. It's a good option though. can you put make it a toggle? so we can choose when we need to land crushes or when we don't need to ( such as clearing creeps).

    Thanks a bunch !

  • bemineebeminee Posts: 406

    @Alvin92 said:

    @beminee said:
    Added Slardar. https://streamable.com/s77od || TEST IN LOBBY FIRST

    ^ this is fixed. https://streamable.com/o6rpp Please test again and report if it's working correctly.

    @beminee

    tested sladar in lobby, works great. only problem was i cant use "CRUSH" while theres no enemy nearby me. it just keeps canceling. It's a good option though. can you put make it a toggle? so we can choose when we need to land crushes or when we don't need to ( such as clearing creeps).

    Thanks a bunch !

    I just implemented it for combo (i.e you jump with dagger but enemy with inhuman reactions just blinks out. So it will stop stun and doesn't waste it) but forgot to exclude player action. Good catch, fixed already :1437lappa: Now it won't stop if you are using stun by pressing it, it will only stop if in combo mode.

  • Zlotvor92Zlotvor92 Posts: 62

    @beminee said:
    Added Slardar. https://streamable.com/s77od || TEST IN LOBBY FIRST

    ^ this is fixed. https://streamable.com/o6rpp Please test again and report if it's working correctly.

    It worked when i deleted asssembly and reinstaled again. Thanks for really fast response. :)

  • bemineebeminee Posts: 406

    @Zlotvor92 said:

    @beminee said:
    Added Slardar. https://streamable.com/s77od || TEST IN LOBBY FIRST

    ^ this is fixed. https://streamable.com/o6rpp Please test again and report if it's working correctly.

    It worked when i deleted asssembly and reinstaled again. Thanks for really fast response. :)

    Have fun :spurdo:

  • VLDCVLDC Posts: 20

    Sladar often forgets to ulti in fight or be4 blink in ( Yes, I did choose that option in menu ). Pls check that!

  • bemineebeminee Posts: 406

    @VLDC said:
    Sladar often forgets to ulti in fight or be4 blink in ( Yes, I did choose that option in menu ). Pls check that!

    It's fixed, update and check.

  • klaretosklaretos Posts: 96

    About Slardar. I would like to see smart blink when there are 2 or more enemies in order to stun both. Also when I press combo button for some reason, Slardar lands a right click hit 1st and then it stuns. Bug?

  • bemineebeminee Posts: 406

    @klaretos said:
    About Slardar. I would like to see smart blink when there are 2 or more enemies in order to stun both. Also when I press combo button for some reason, Slardar lands a right click hit 1st and then it stuns. Bug?

    It's already here. https://streamable.com/2wkpv but it only will do it if it can hit 2 or more heroes with stun. Otherwise will jump directly on the face of target.

    Doesn't happen to me :tinfoil:

  • Alvin92Alvin92 Posts: 48

    @beminee

    thanks for fix ! , but isit possible to make a toggle of the stun ? so we don't miss it when we need it :) like an option for us to choose. Or another way can make a stun radius? :D

  • bemineebeminee Posts: 406

    @Alvin92 said:
    @beminee

    thanks for fix ! , but isit possible to make a toggle of the stun ? so we don't miss it when we need it :) like an option for us to choose. Or another way can make a stun radius? :D

    Yeah I can add stun radius

  • VLDCVLDC Posts: 20

    Can it be possible to detect which hero is already used ulti ? Like the duration is 18s but the cd is 5s so using it every 5s on the same hero is quite wait of his time for attacking.

  • VLDCVLDC Posts: 20

    @VLDC said:
    Can it be possible to detect which hero is already used ulti ? Like the duration is 18s but the cd is 5s so using it every 5s on the same hero is quite wait of his time for attacking.

    Or maybe u can add auto ulti ? Using it like track of BH is good tho xD

  • bemineebeminee Posts: 406

    @VLDC said:
    Can it be possible to detect which hero is already used ulti ? Like the duration is 18s but the cd is 5s so using it every 5s on the same hero is quite wait of his time for attacking.

    Fixed

    @VLDC said:

    @VLDC said:
    Can it be possible to detect which hero is already used ulti ? Like the duration is 18s but the cd is 5s so using it every 5s on the same hero is quite wait of his time for attacking.

    Or maybe u can add auto ulti ? Using it like track of BH is good tho xD

    Maybe later :1437lappa:

  • VLDCVLDC Posts: 20
    edited March 2018

    Hi, please add BKB and Stanic to Huskar. I think these 2 items are quite important to him

  • VLDCVLDC Posts: 20
    edited March 2018

    @VLDC said:
    Hi, please add BKB and Stanic to Huskar. I think these 2 items are quite important to him

    Nvm, I found out that Item Manager can do that

  • ramzesbgramzesbg Posts: 249

    Clinkz next?

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!